Post by tionalawnphycar on Feb 17, 2022 17:55:03 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty World — готовка в кафе ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty World — готовка в кафе IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати багато ключів ▞▞▞
▞▞▞ Tasty World — готовка в кафе 2022 version ▞▞▞
Trò chơi đầu bếp vui nấu ăn Thông thường rcy
Це вже дає мені преблум
Найкраща кулінарна гра
Ця гра не надто хороша чи не надто погана. Я не можу повністю насолоджуватися грою через додавання. Тож ви повинні його відновити😡👎👎👎
Добре, вперше завантажив. Це було добре, тому я пішов спати наступного дня, я спробував заплатити, це зайняло так, ніби я починав усе спочатку після того, як я оновив усе, що я перейшов до рівня млинця. Тоді мені довелося починати все спочатку. Так я і зробив, і сьогодні я зайшов, і він хоче, щоб я почав все спочатку, коли я був на хот-догах і гамбургерах. Тож я видаляю його та перевстановлюю, дивлюся, що станеться. Мені дуже подобається гра, але я люблю виклик, я більше не хочу братися за млинці
Не працює
Не можу дочекатися, щоб почати грати, це
Чудова гра, дякую
Tasty World:vaření & kuchařské Pro příležitostné hráče fpz
Перші рівні прості, а інші рівні дуже складні
Fajne kulinarne kuchenne gry Rekreacyjne pbbr
Весело грати.
Люблю цю гру! Єдиним недоліком є те, що це настільки звикає, що я не спав всю ніч, а наступного дня я дуже втомлююся на роботі!
Гра дуже цікава, але завантаження займає занадто багато часу, буде цікавіше, якщо вона буде трохи швидшою.
Це краще для мене
Гра прикольна, але в ресторані "китайская утка" якщо виконати завдання " доставити листок з книги" глючити, далі не виходити відновлювати ресторан
Дуже погано🤢
Спочатку сподобалася гра! Тепер ніби налаштували на невдачу! Моя зірка може зробити гідну гру, в яку можна грати годинами! Подобається концепція гри! Просто ненавиджу, що я швидко іду і зазнаю невдачі! Не витрачайте гроші на гру! Робив раніше, і в кінцевому підсумку його видалили! Це боротьба за перемогу!
Це весело, і я любив у неї грати...❤❤❤❤❤❤❤❤❤, тому я ставлю 5 зірок...без реклами
Це відкритий тестовий політ, це відкрита фара
Tasty World — food games કેઝ્યુઅલ sfce
Мені дуже подобається гра!
ออหหร จีจี ถถ ไอ ศคศคีม และและและ้ำ อัดอัดิง เย็เย็ ๆ 200 200 ด่ด่น ใใ เเื้อ เเื่อง; 🌮 ลับ สำหสำหับ โบโบและ เพิ่มเติม; 🌮 เคเคื่อง ปั่ปั่คงคงคลัง ใใัวัว ทั้งหมด เพื่อ ปปุง ออหหย ที่ที่ับ ที่ สุด 🌮🌮ส่วตตตมมยย สำหเป็ับ เตเตียม ออหหต ตตม สั่งเป็ เป็เป็ มือ หหึ่ง ตัว จจิง อย่อย่ ปล่อย ให้ คู่ แข่ง แซง หห้้คุณ! แสดง ทักษะ กกร ทำว่หหหอ ที่อหหของ ของ เชฟพิสูจพิสูจ์ของ ของสมควได้ได้ได้ได้ได้ได้ับ ใหม่ๆและและับปับปุงุงุง ห้องสูตัวัวัวัว ใหม่ เพื่อ เปลี่ยเปลี่ย ป้้น ออหหร เล็ก ๆ ที่ เป็เป็ ควควม ลับ ของ ฉัฉั
дуже дуже дуже добре
Гра цікава
Я люблю цю гру, бажаю, щоб ви оновили більше
Весело грати
Я люблю цю гру. Зараз я не почуваюся добре, і ця гра допомагає мені пройти через це.
Мені подобається ця гра
BADLAND Avanture mogn
Не бог
Мені подобається ця гра, але для завантаження карти потрібен час.
Графіка чудова. Поммерійський пес дійсно милий. Але потрібен час для завантаження гри.
Tgggg
Ця гра – чудова гра, не дуже схожа на гарну роботу, щоб зробити її веселою, дякую
Ця гра мені справді дуже допомагає